register_now lostpassword login
currently 0 users and 4 guests online
index.php?site=
29.11.2013 - Gaming News
23.11.2013 - Gaming News

News


Přesun eSuba.INTEL
V poslední době na konci sezóny se měnili sestavy mnoha týmu. Dnes tak učinil jeden z nejlepších českých klanů - eSuba.INTEL - League of Legends sekce.

Jak již bylo zmíněno, eSuba LoL sekce patří k nejlepším z České republiky, umístili se na mnoha turnajích na dobré pozici, například Grunex Challenge druhé místo a dokonce z Adviku a Mistrovství ČR si odnesli zlatou medaili.


Zde si chlapci vybojovali první místo na MČR


Přesun týmu byl uskutečněn z důvodu posunutí se o úroveň výše, ale ne již podle očekávání do zahraničního týmu, nýbrž do tuzemského.

Přejeme klukům mnoho štěstí v budoucnu, případně doufáme, že se dobře prosadí i v zahraniční scéně!

Vyjádření manažera eSuby, Ladislava "Nodlle_____" Dyntara:

"Odchod naší League of Legends sekce nás velice zarmoutil. S některými hráči jsme si za několik let jejich působení u nás vytvořili vynikající vztahy a máme tak pocit, že nás opouští téměř člen rodiny. Kluci předváděli vynikající výkony a po celou dobu jejich působení u nás jsme na ně byli patřičně hrdí. Nyní tým získal pocit, že má šanci polepšit si odchodem ke konkurenci. Nám nezbývá než toto jejich rozhodnutí respektovat, ačkoliv jsme se celé šestici snažili poskytnout i druhý pohled na celý přestup. Za jejich skvělou reprezentaci jim tímto mnohokrát děkujeme a přejeme jen to nejlepší do budoucna!"


Vyjádření kapitána eSuby, Pavla "Herdyn" Mikeše:

"Sám si ještě tu změnu ani neuvědomuji. eSuba byla vždycky můj jediný klan a nedokážu si ani představit, jak teď věci budou probíhat. Je mi líto, že k tomu došlo, ale klukům se holt nové podmínky líbily. Upřímně se mi líbí taky, ale nevím, jak dlouho to vydrží. Byl jsem spíš proti tomuto rozhodnutí než pro, ale doufám, že to bylo rozhodnutí správné a že nám to pomůže se dostat k našim cílům. Na závěr bych rád eSubě poděkoval za podporu, motivaci a skvělé vztahy. Bez sCopa by ze mě nebyl mistr ČR, bez Pigiho by nebyla ze mě jedna z nejznámějších osob na české LoL scéně, a bez Nodlla bych neměl v životě tolik krásných zážitků se svým týmem na všech těch akcích a bootcampech. Doufám, že se jim bude dál dařit i bez nás a snad se ještě někdy v budoucnosti setkáme."


Bývalá sestava eSuba.INTEL - League of Legends sekce:

Czech Republic Petr 'Xnapy' Jirák - Trenér

Czech Republic Pavel "Herdyn" Mikeš
Czech Republic Jan "Rikytan" Kusák
Czech Republic Štěpán "Baxtrix" Buchta
Czech Republic Ondřej "Demon" Fučík
Slovak Republic Lukáš "LouGi" Balaževič


zdroj: http://www.esuba.eu/


You have to login!

register now!
login
Main Board - 0 Replies
New Web !
Last post: Tyesh
Board: Main Board
23.11.2013 - 03:22
no active poll

show polls
Security Code